mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
[freemail] - bővülő szolgáltatásokkal REG
2005-07-05 09:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

1 GB-os tárhely és óriáslevél küldési lehetőség a levelezőrendszerben.

Megújul és több szolgáltatást foglal magába a [freemail] extra szolgáltatása. Az előfizetőknek 1 GB-ra emelkedik a felhasználható tárhely az elektronikus postaládájukban, továbbá e szolgáltatás használói akár 1 GB-os fájlt küldhetnek az internetes levelezőrendszeren keresztül.

Az óriáslevél funkció mellett nő az alaplevélként küldhető levelek illetve az egyes fogadható levelek mérete is, ezek egyaránt 10-10 MB-ra változnak.

A kéretlen levelek ellen 5 fokozatú skálán állítható spamszűrést vehetnek igénybe a felhasználók. Az igényeknek és a spam-ek erősségének megfelelően az előfizetők mappába gyűjtethetik vagy teljesen blokkoltathatják a nem kívánatos, többnyire reklámtartalmú leveleket.

A megújulással egy időben, egy nyári akció keretében a [freemail] extra szolgáltatásra július végéig előfizetők 1 hónap havidíjáért - azaz ötszáz forintért - 3 hónapig vehetik igénybe a plusz tárhelyet, az óriáslevél szolgáltatást és a spamszűrést. A [freemail] extra szolgáltatásra a felhasználók bankkártyás fizetéssel, SMS-ben vagy hamarosan T-Mobile mobil vásárlással fizethetnek elő. Újdonság az is, hogy a szolgáltatások 3, 6 és 12 hónapos konstrukcióban is megrendelhetők.

Változások történnek a [freemail] levelezőrendszerében is. Emelkedik az ingyenesen felhasználható tárhely, a jelenlegi 5 MB helyett 25 MB-ot tárolhatnak díjmentesen az elektronikus postaládákban. A küldött levelek maximális mérete 1 + 1 MB-ról 5 MB-ra, a fogadott leveleké pedig 10 MB-ra nő.

Változik a [freemail] külseje, belépési oldala is.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!