mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Legszebb üveges kiszerelés kategóriában döntős lett a Szentkirályi palackja REG
2005-09-23 09:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 'Palackozott vizek 2. Világkongresszusán' a 'Legszebb üveges kiszerelés' kategóriában a Szentkirályi Ásványvíz új, 0,25-ös üvegpalackja a döntőbe került.

A szeptember 20-22-én Dubai-ban megrendezett 'Palackozott vizek 2. Világkongresszusán' a 'Legszebb üveges kiszerelés' kategóriában a Szentkirályi Ásványvíz új, 0,25-ös üvegpalackja a döntőbe került, azaz beválasztották a legjobb három közé. A világ vezető vizeit felvonultató nemzetközi kongresszuson és versenyen 24 ország 113 indulója szerepelt.

A kongresszuson 9 kategóriában lehetett nevezni, az üveges kiszerelés kategóriára 35 nevezés érkezett, amelyek között a világ vezető ásványvizei és több magyar versenyző is szerepelt. A legszebb üvegért járó díjat idén egy angol cég vihette el, és döntőbe került a Szentkirályi Ásványvíz 0,25-ös palackja. (A döntőbe került palackok közül az első helyezettet nevezik meg, a másik két üveg döntős lett.)

Az üveg formatervezésének és kialakításának ötlete a Szentkirályi Ásványvíz ügyvezető igazgatója, Balogh Levente nevéhez főződik, aki a döntős palackot egy nemzetközi üveggyárral közösen tervezte és fejlesztette ki. Itthon októberben kerül forgalomba a termék.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!