mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ringier: könyvet jelentetett meg Puskás Ferencről
2005-10-04 14:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2005. szeptember 30-án a Ringier Kiadó Kft. a Nemzeti Sport gondozásában megjelentette Szöllősi György: Puskás című könyvét.

A Ringier Kiadó Kft. a Nemzeti Sport gondozásában megjelentette Szöllősi György Puskás című könyvét. Az alkotás eddig nem publikált fotókkal, dokumentumokkal, visszaemlékezésekkel idézi meg az egyik legnagyobb 20. századi magyar futball legenda életét.

Szöllősi György tizennyolc éves kora óta publikál a Nemzeti Sportban, 1998 és 2001 között a labdarúgó-rovat munkatársa volt. Sajtóreferense volt a 2004-es és a 2008-as Európa-bajnokság megrendezését célzó magyar pályázatnak. 2001-től két éven át vezette a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtóosztályát, egyúttal a magyar válogatott sajtófőnöke volt, és dolgozott az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) prágai és londoni Bajnokok Ligája mérkőzések helyszíni sajtófőnökeként. 2003-tól 2005-ig a Képes Sport futballszakírója. Jelenleg a Ringier Sport Network online projekt-menedzsere, a Ringier Kiadó sportorgánumainak szakírója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!