mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a Pannon GSM MMS Albuma REG
2005-12-01 09:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Pannon GSM 2005. november 23-tól megújította MMS Album szolgáltatását.

A megjelenés frissülése mellett a multimédiás üzenetek kezelését lehetővé tevő internetes program tartalmilag is bővült. A szolgáltatás keretében az új funkciók mellett elérhetővé vált egy WAP-os felhasználói felület is.

A Pannon GSM három évvel ezelőtt vezette be a multimédiás üzeneteknek a telefonkészülék típusától független fogadását lehetővé tevő szolgáltatást, az MMS Albumot. Bár azóta az új mobilok között csaknem egyeduralkodóvá váltak az MMS-képes telefonok, a mobilszolgáltató úgy gondolja, a bárhonnan elérhető és nagy tárolókapacitással rendelkező album megőrizte létjogosultságát.

Az albumban tárolt, oda számítógépről vagy mobiltelefonról feltöltött fájlokat például mostantól egyetlen üzenetben is egymás után fűzhetik az előfizetők. Ezen lehetőségnek köszönhetően képet, hangot vagy filmrészletet egyaránt tartalmazó "diavetítést" rendezhetnek, amelyet az eddig megszokott módon e-mailben vagy MMS-ben tetszőlegesen tovább küldhetnek - idén október elseje óta külföldi hívószámra is.

A tartalmi bővítés mellett felhasználhatóságában is fejlődött az MMS Album. A korábban csak internetes felületen át elérhető szolgáltatás mostantól a PannonWAP-ról is hozzáférhető.

A frissítés részeként az MMS Albumban tárolt üzenetek csoportosítására is lehetőséget teremtett a Pannon GSM. A kezelőfelülethez új, mappákra osztott belső felépítés társul, amely lehetővé teszi az MMS-ek tematikus vagy időrend szerinti rendezését.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!