mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A cigarettaforgalmazók dohányzás elleni kampányt indítanak
2001-04-23 09:03 [Adage Global]

Két nemzetközi cigarettagyártó kampányol Európa-szerte a túl korai dohányzás ellen. A reklámokat és a hozzájuk tartozó weboldalt a TBWA Worldwide készítette.

A Japan Tobacco International (JTI) és a Philip Morris International egyesítette erőit, hogy egy TBWA Worldwide által készített európai kampány keretében hívja fel a fiatalok figyelmét a dohányzás veszélyeire. A kampány -amelyet az MTV Europe 38 országban sugároz - hat 30 másodperces spotból áll, amelyek némelyike egy Portugáliában és Oroszországban már lefutott ifjúságvédelmi kampány része. Az egyik reklámot német nyelvre is adaptálták, és április 19-én 4000 német moziban bemutatták. A reklámok fiatalokat mutatnak be, akik dohányzás nélkül is élvezik az életet. A kapcsolódó weboldalt (www.youthsmokingprevention.net) szintén a TBWA Worldwide tervezte, és a hat spot is elérhető az internetes címen. "További partnereket keresünk, akik segítenének a fiatalkori dohányzás súlyosságára a figyelmet felhívni." nyilatkozta az érintettek szóvivője. A JTI és a PMI a British American Tobacco-val karöltve világszerte mintegy 70 országban már 130 ifjúsági dohányzás-megelőzési programot támogat, legtöbbször a helyi kormányzattal együttműködésben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!