mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Számlabemutató akció a TVnet-nél
2006-06-01 14:52 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kibővített ügyfélszolgálati rendszerrel, új weboldallal és kampánnyal készül a nyárra a TVnet. Az akció keretében változatlan áron, dupla sávszélességhez jutnak a más internetszolgáltatótól átpártoló fogyasztók.

Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a TVnet Kft. A Számlabemutató nevet viselő akció keretében a cég változatlan áron biztosít duplasávszélességet azon - más szolgáltatókhoz tartozó - budapesti lakossági ügyfelek számára, akik havi internet számlájukat bemutatják a TVnet ügyfélszolgálatán. A június 6-án kezdődő, két hónapos kampány eredményeként a cég előfizetői számának 10%-os emelkedését várja.

"A kampány során elsősorban olyan új ügyfelekre számítunk, akik gyakorlott, tapasztalt internethasználók, és akiknek az ár mellett a szolgáltatás sebessége is különösen mérvadó" - mondta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!