mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
K&H: újszerű támogatási formát vezetett be
2006-10-13 09:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A K&H Visa Classic bankkártya tulajdonosok olimpikonokat és paralimpikonokat támogatnak vásárlásaikkal. Ez a bank második jótékonysági támogatással párosított bankkártyája.

A K&H a Magyar Olimpiai és a Paralimpiai Csapat bankjaként Magyarországon eddig kevéssé használt, ám külföldön már népszerű támogatási formát vezet be a K&H Visa Classic bankkártya kapcsán. Az az ügyfél, aki a már forgalomban lévő, több mint 33 ezer darab K&H Visa Classic kártya egyikével fizet, vásárlásával anyagi segítséget nyújt a sportolóknak. A támogatás az ügyfélnek nem kerül pénzbe, azt a bank fizeti.Az összegyűlt pénzt a bizottsági tagokból, a bank képviselőiből és sportújságírókból álló zsűri ítéli oda évente két alkalommal két olimpiai és egy paralimpiai csapattagnak. Az összeggel a kiválasztott sportolók felkészülését és a 2008-as Pekingi Játékokon való sikeres részvételüket támogatja. Az első díjkiosztásra 2007. januárjában kerül sor.

A gyermekegészségügyet támogató K&H MasterCard dombornyomott kártya után ez a második olyan jótékonysági támogatással összekötött bankkártya a K&H-tól, ahol az ügyfeleken múlik a segítségnyújtás mértéke.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!