mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Van Gogh weboldal a Mirai-tól
2006-12-15 09:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Szépművészeti Múzeum idei zárókiállításának interaktív megjelenését a Mirai Interactive készítette.

Az első hazai Van Gogh életmű kiállítás 2006. december 2. és 2007 március 20. között látogatható a Szépművészeti Múzeumban. A kiállításhoz kapcsolódó weboldalt a Múzeum számára a Mirai Interactive tervezte és készítette el.

A kiállítás 77 festményt mutat be, míg a weboldalon 27 kép látható. A www.VanGoghBp.hu nem kizárólagosan a kiállítás webes reprezentációja; a festővel való mélyebb ismerkedést kívánja elősegíteni.Az Új Van Gogh játékban elkészíthető néhány festmény egyéni reprodukciója, a "Van Gogh nyomában" modullal fotókból lehet festményeket készíteni. A legszebb alkotásokat egy múzeumi zsűri elbírálja, és megajándékozza az alkotókat. A kiállítás anyagán alapuló kvízjáték helyes megfejtői közül a legszerencsésebbek pedig eljuthatnak Amsterdamba.

Van Gogh életét interaktív életrajzból ismerhetik meg a látogatók, a tárlaton bemutatott képek eredetét szintén interaktív térkép funkcióval deríthetik fel. A kiállításon bérelhető audioguide hanganyagának egy része szintén elérhető a weboldalról.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!