mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Próbakő: nemzetközi pénzügyi ügyféllel
2007-01-19 12:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Società per i Servizi Bancari (SSB), Európa egyik vezető bankkártya-tranzakció feldolgozója és fizetési rendszer szállítója a Próbakő Kommunikációt választotta magyarországi kommunikációs partnerének.

Az SSB a közelmúltban vásárolta fel az addig a K&H Bank és a HVB Bank tulajdonában lévő Giro Bankkártya Zrt.-t. A lépéssel közép-kelet-európai piaci befolyását kívánja megerősíteni a cég. Az SSB 2006-ban több mint 37 millió fizetőkártyát és több mint 6,5 milliárd tranzakciót kezelt, amellyel Európa egyik vezető szolgáltatója.

Az SSB regionális kommunikációjának sajtókapcsolati felelőse Magyarországon a Próbakő Kommunikáció. Az ügynökség a megbízást a független pr-ügynökségeket tömörítő WorldCom Public Relations Csoporton keresztül nyerte el. Az együttműködés első lépéseként a Próbakő Kommunikáció sajtóközleményt készített és terjesztett, illetve sajtófigyelést végez és sajtóelemzést készít az SSB számára.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!