mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújul a [freemail] REG
2007-03-06 09:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Március végére tartalmában és formáját tekintve is jelentősen megváltozik az ingyenes levelezőrendszer.

Az új külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is tudnak a felhasználók.

A [freemail] azonnali üzenetküldésre és internetes telefonálásra is képes lesz. A telefonáláshoz nem kell külön telefonklienst telepíteni: a postafiókba való bejelentkezés után letölthető a szabványos internetes telefonálást megvalósító alkalmazás. A címtárban telefonszámokat is lehet majd tárolni, és az a partnerek elérhetőségét is kijelzi.

A közösségi funkciót kívánja erősíteni, hogy a felhasználók részletes, fényképes adatlapot is közzétehetnek magukról a rendszerben.

A levelezőfelület legfontosabb újítása, hogy az üzeneteket hamarosan HTML-ben is formázni lehet, amelyhez szövegszerkesztő eszköztár áll a közeljövőben a felhasználók rendelkezésére.

A levelezőprogram képmegosztó funkcióval is gyarapodik. Lehetővé válik a képek feltöltése és továbbküldése, valamint időzíthető képeslapküldő szolgáltatást is igénybe vehetnek a felhasználók.

Hamarosan visszafogottabb, egységesebb megjelenést és színkészletet kap a [freemail]. A kiegészítő szolgáltatások az oldalakon kiemelten - ikonos, színkódos megjelenítéssel - lesznek láthatók. A postafiókokhoz járó ingyenes, alapértelmezett tárhelyméret pedig a jövőben 1 gigabájt lesz.

Az új [freemail] bétatesztelése tízezer felhasználó bevonásával indul, és várhatóan március végétől már az összes levelező használhatja a megújult szolgáltatatást.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!