mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Animax néven folytatja az A+
2007-04-12 11:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A tavaly felvásárolt anime csatorna újrapozicionálása mellett döntött a tulajdonos Sony Pictures Television International.

Este 8 és hajnali 2 óra között fogható az anime műfajnak dedikált A+ nevű csatorna, amelynek magyar, román, cseh és szlovák érdekeltségeit tavaly októberben vásárolta fel a Sony Pictures Television International (SPTI). A négy országban mintegy 4 millió nézővel rendelkező adó az új tulajdonos égisze alatt Animax néven folytatja tovább, és hamarosan Nyugat-Európában is elindíthatja adását.

Az Animax bejáratott márkanév Ázsiában és Dél-Amerikában, ahol 38 országban 36 millió háztartásba jut el. A csatorna elsődleges célcsoportja a 15-29 éves korosztály, a tulajdonos éppen ezért a nyugat-európai bevezetéssel párhuzamosan új platformokon is meg kíván jelenni legsikeresebb műsoraival. Az SPTI jelenleg tárgyalásokat folytat Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, ahol a tévéadó beindításán túl mobiltartalmak és internetes video-on-demand szolgáltatás létrehozásán is dolgoznak.


További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!