mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Animax néven folytatja az A+
2007-04-12 11:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A tavaly felvásárolt anime csatorna újrapozicionálása mellett döntött a tulajdonos Sony Pictures Television International.

Este 8 és hajnali 2 óra között fogható az anime műfajnak dedikált A+ nevű csatorna, amelynek magyar, román, cseh és szlovák érdekeltségeit tavaly októberben vásárolta fel a Sony Pictures Television International (SPTI). A négy országban mintegy 4 millió nézővel rendelkező adó az új tulajdonos égisze alatt Animax néven folytatja tovább, és hamarosan Nyugat-Európában is elindíthatja adását.

Az Animax bejáratott márkanév Ázsiában és Dél-Amerikában, ahol 38 országban 36 millió háztartásba jut el. A csatorna elsődleges célcsoportja a 15-29 éves korosztály, a tulajdonos éppen ezért a nyugat-európai bevezetéssel párhuzamosan új platformokon is meg kíván jelenni legsikeresebb műsoraival. Az SPTI jelenleg tárgyalásokat folytat Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, ahol a tévéadó beindításán túl mobiltartalmak és internetes video-on-demand szolgáltatás létrehozásán is dolgoznak.


További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!