mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bluetoothos citylight: zeneletöltéssel kampányol a Nokia
2007-06-21 09:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bluetoothos megoldással 25 szám tölthető le a Budapest 25 pontján elhelyezett, gitáros citylightokon keresztül.

A Nokia Budapest 25 forgalmas pontján elhelyezett világító reklámplakátokon ingyenes zeneszám letöltéssel népszerűsíti a Nokia 5700 Xpress Music készülékét. Június 5. és július 4. között 25 helyszínen, 25 különböző dalt lehet ingyenesen letölteni ugyanazon mobiltelefonra. Például a Fehérvári úti 4-es villamos megállójában Yonderboi Were You Thinking of me című számát lehet letölteni, míg az Oktogonon a villamosmegállóban Ruzsa Magdi Hip-Hop című dalával bővíthetik a zenei gyűjteményüket a felhasználók.

A Nokia Magyarországon elsőként alkalmazza a citylightokon megjelenő Bluetoothos zeneletöltési megoldást. "Olyan innovatív és egyben kreatív marketing eszközt kerestünk, amely a fiatalokhoz szól, megmozgatja őket, és felhívja a figyelmüket a Nokia zenei készülékek sokoldalú zenei funkcióira. Az akció népszerűségét bizonyítja, hogy június 16-ig már több mint 2 500 letöltés történt" - mondta Bencze Rita, a Nokia magyarországi marketing igazgatója.


A zeneszámletöltésekhez egy Bluetooth adatátvitelre alkalmas készülékre van szükség. Mindössze annyit kell tenniük a felhasználóknak, hogy a gitárfejet tartalmazó plakátok 10 méteres körzetében aktiválják telefonjuk Bluetooth kapcsolatát. Az eszköz ezt észleli és rákérdez a kapcsolatra. A pozitív megerősítés után egy text file érkezik a készülékre, és rövidesen ezután automatikusan megindul az mp3 formátumú zeneszám letöltése.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!