mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Jubilál a [freemail] REG
2007-10-05 09:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 10 éves levelezőrendszerben az elmúlt évek során több, mint 13 millió postafiókot nyitottak. Az alapítás óta megújult a design és bővült a szolgáltatások köre is.


Tizedik születésnapját ünnepli hazánk első ingyenes elektronikus levelezést nyújtó szolgáltatása, amelyet ma már több mint 3,1 millióan vesznek igénybe. Az 1997. október 2-án létrehozott [freemail] célja az volt, hogy mindenkinek rendelkezhessen saját email címmel, ami abban az időben még egyáltalán nem volt megszokott.

Az üzemeltetést a szolgáltatás alapítójától, a Soros Alapítvány Kulturális és Kommunikációs Központjától 1999-ben a Matávnet (később Axelero, majd T-Online Magyarország) vette át, és ma az [origo] Zrt. szolgáltatásaként működik.

A [freemail]-ben már a kezdeti időszakban naponta kétszáz új elektronikus postafiókot hoztak létre. Az első egymillió postafiók öt év alatt jött létre, az újabb egymillió email cím regisztrálására pedig már csak két évre volt szükség. Az elmúlt évek során összesen több mint 13,4 millió postafiókot nyitottak benne, és az aktív felhasználók száma meghaladja a 3,1 milliót. A [freemail] napi szinten tizenegymilliós email-forgalmat bonyolít, webfelületére egy nap 2 millióan lépnek be, ami több mint 850 ezer egyedi felhasználót jelent.

A megújult külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz immár nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni és megosztani is lehet.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!