Megjelent az Otthon Házak különszám
2017-04-20 09:38 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az IQ Press kiadó által április elején jelent meg legújabb tematikus kiadvány az Otthon HÁZAK különszám.

Az IQ Press Kft. az Otthon Házak különszámot a tavaly nyáron megújult Otthon magazin kedvező fogadtatása, valamint az Otthon Kertvilág, az Otthon Konyha, és az Otthon Trend és Design különszám olvasó- és hirdetéspiaci sikere kapcsán indítja útjára 2017 áprilisában. A magazinnak ez az első külön kiadványa ház tematikában.

OTTHON magazin Házak különszáma irányt mutat, megoldási ötleteket ad a házépítésben, házvásárlásban kifejezetten érdekelt olvasóinak.
Többféle inspiráló házbemutatókkal, szakszerű cikkekkel és praktikus tanácsokkal vezet végig az építkezés fontos állomásain - az ember életének egyik legnagyobb vállalkozásán.

Hat példaértékű ház ad apropót ahhoz, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni, a nyílászáróktól a szigetelésen át a ház legtetejéig, a tetőfedésig. De nemcsak falazatból és habarcsból áll egy ház: tele van érzelemmel, akárcsak a magazin lapjain kibontakozó személyes történetek.

A Kiadó célja az Otthon magazin külön kiadványaival, hogy tovább növelje az Otthon márka népszerűségét olvasói körében, hosszú távon erősítse annak pozícióját és célcsoport azonos hirdetői megoldást biztosítson ügyfelei számára.

Az Otthon HÁZAK 104+4 oldalon jelenik meg és 2017. július elejéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma: 25.000 darab. Az Otthon magazin 2016. júniusi megújítását követően az továbbra is havonta jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben.