Unod a régi falakat? Dobd fel falmatricával! (x)
2022-05-18 09:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Veled is előfordult már, hogy amikor otthonod felújításának gondolata merült fel, a költségeket kiszámolva visszariadtál? Vagy éppenséggel az rémlett fel, hány napig tart majd és mennyit kell utána takarítani?

Pedig van olyan megoldás, ami nem vág a földhöz anyagilag, pillanatok alatt elkészülsz vele, és mégis újjávarázsolja otthonod. Ha valami változatosságra vágysz, mert unod már a régi falakat, akkor a megoldás a falmatrica!

Falmatrica: modern alternatíva a lakberendezésben

Ez a praktikus és látványos díszítőelem a Decorstar-Dekoráció És Világítás termékpalettáján hatalmas választékban megtalálható. Itt valóban lakásod bármelyik helyiségébe találsz falidíszt. Sokan nem is gondolják, hogy nemcsak a fal díszíthető a matricával, de a padló, sőt az üvegfelületek: a tükrök, ablaküvegek is.

A falmatrica olyan opció lehet, aminek segítségével költséghatékonyan, gyorsan és szakember segítsége nélkül változtathatod meg a belső enteriőrt. Az egész lakást felújíthatod segítségével. Különösen igaz ez a kis lakásokra, ahol nem vesz el a térből, de egy ügyesen választott matricával még tágíthatod is azt.

További előnye, hogy nem kell fúrni, mégis tartós, de csak addig, amíg meg nem unod! Bármikor leszedheted és cserélheted. Ha esetleg úgy döntenél, hogy a falad matrica nélkül hagyod, akkor sem kell újrafesteni, mivel nem hagy nyomot.

Nem csak a gyerekszobát díszítheted falmatricával!

Sokan azt gondolják, hogy a faltetoválás csak a gyerekszobába való, pedig a lehetőségek tárháza végtelen. Lássunk pár ötletet!

Az otthon töltött idő nagy részét a nappaliban tölti a család. A helyiség dísze lehet az impozáns, fát ábrázoló, ízléses falmatrica - akár a kanapé mögötti falra helyezve. Látványos megoldás a tükörhatású, mozaikokból elkészíthető fal is.

A tükörhatású matrica egyébként a hálószobában is ideális lehetőség vagy az előszobában, hiszen amellett, hogy stílusos, tágítja a teret. Ha már a hálószobánál tartunk, jöhet a csillagos égbolt a plafonra, ami éjszaka foszforeszkáló csillagaival nyugtat meg? De ha szívesebben álmodsz a trópusokról, olyat is találsz!

Végül a gyerekszoba se maradjon ki: állatfigurák, dinók vagy a tengerek lakói, csak találd ki, mivel szeretnéd megörvendeztetni csemetéid. Ha pedig nagyobb a gyerkőc, netán a párod rajong a Marvel hősökért, a Decorstar-Dekoráció És Világítás webáruházban neki is találsz matricát.

Valósíts meg kreatív ötleteid falmatricákkal!

Ha az őskori barlangrajzokra, a Pompeiben talált falfestményekre vagy a kastélyok belső tereire gondolunk, mind a barátságosabb, otthonosabb érzés megteremtésére hivatottak. A lakásod falát ma is van lehetőséged festett képekkel díszíteni. De ha úgy döntesz, hogy az időigényes és nagyon könnyen elrontható falfestéssel járó kockázatot nem vállalod, akkor is van opciód.

A különböző falmatricák közt válogatva a Decorstar-Dekoráció És Világítás webáruházban megtalálod a hozzád illő díszt.