mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Door Tamás

, Door Tamás, Juventus Rádió vezér... Korábbi munkahelyek
Mediaworks, Juventus Rádió, InfoRádió, Complex Kiadó, Roxy Rádió, Rise FMIskolák
KLTE-MFK

Hogyan kötöttél ki a szakmában?
Már a szakközépiskola utolsó évében dolgoztam. Konkrétan közös képviselő voltam 22 budai társasházban. Lakógyűlést tartottam, 20 évesen próbáltam elmagyarázni pár száz lakónak, hogy miért emelkedik a közös költség. Ott volt az InfoRádió akkori kereskedelmi igazgatója aki éppen jó beszélőkéjű sales-eseket keresett, akik még sosem médiáztak. Elfogadtam az ajánlatát. Hauk Zolinak azóta is hálás vagyok azért, hogy már nem kell több lakógyűlést tartanom.

Melyik az a szakkönyv, amelyik a legnagyobb hatással volt rád?
Az emberek inspirálnak, az újítók akik nem álltak be a sorba és mertek lépni. Ezért elsősorban önéletrajzi könyvekből "tanulok". Ilyen Albert Einstein vagy Richard Branson. De Steve Jobs és az Apple témában olvastam el azt hiszem az összes kiadott könyvet ami eddig megjelent és mind nagyon tanulságos volt.Van-e szakmai példaképed?
Sokan hatással voltak, vannak rám. Mindenképpen azok akik kicsit másképp gondolkodnak, szeretik amit csinálnak, valóban hajtanak is a céljaikért és képesek megoldásközpontúan gondolkodni. Mindegy az élet melyik területén dolgoznak.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
A napi kihívások mindig feltöltenek. Remek dolog minden nap mást csinálni, más feladatokat megoldani. Szerintem olyan nincs, hogy probléma, csak megoldandó feladat. A motivációt is nagyon kedvelem a munkámban, jó érzés átadni a lelkesedést valami iránt, látni, hogy a kollégák szeme is felcsillan és úgy vetik bele magukat egy-egy feladatba.Mit szeretsz a legkevésbé a munkádban?
Ilyen nincs, inkább csak olyan dolgok amik zavarnak és amikre keresem a megoldást. Néha az emberi tényező nehéz, talán túl sokat várok el, de zavarnak azok akik nem képesek a piaccal változni, akik nem lépnek túl a határaikon, akik mindig csak pont annyit vállalnak a feladatokból ami a szerződésükben van, akik nem tudják átlátni a folyamatokat, hogy mit-miért teszünk.Mi a legidegesítőbb szakmai klisé, amit az utóbbi években hallottál?
"Az emberek nem fognak FM rádiót hallgatni", "Jövőre jobb lesz", "Ezt nem lehet megcsinálni".Hol leszel 5 év múlva?
Szerintem egy olyan Juventus Rádiónál ami megfelelő válaszokat tudott adni az online és new media kihívásokra. Ami megtartja a hagyományait, szerethető médium marad, hasznos tartalmakat állít elő, de bárhol, bármilyen formában fogyasztható.

Ha nem dolgozol, akkor?
Kevés ilyen alkalom van, mert nem nagyon tudok kikapcsolni még, azt hiszem ezt fejlesztenem kell. Gyerekek, utazás, sportolás, Budapest.Módosítva: 2019-02-10

nyomtatható verzió küldés e-mailbenMikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!