mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu
2023-08-29 10:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Vadonatúj, digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu. Magyarország egyik vezető fintech vállalata a vállalkozók pénzügyi adminisztrációs problémáira kíván megoldást nyújtani.

A Payee csapatával közösen kifejlesztett szolgáltatás több lépcsőben, jogi segítséget is nyújtva kezdeményezi a lejárt követelések kifizetését.

A globális gazdasági nehézségek időszakában egyre több vállalkozó szembesül azzal, hogy partnerei nem, vagy csak jelentős késedelemmel fizetik ki a számláikat. Magyarországon évente közel félmillió követeléskezelési ügy jut el jogi szakaszba. "Amikor elkezdtünk gondolkodni az új szolgáltatásunkon, akkor már nem egy távoli, bizonytalan negatív jóslat volt, hogy egy nehezebb gazdasági időszak köszönt a vállalkozásokra. A számítások sajnos bejöttek" - mondta el Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezető igazgatója.

A piacvezető fintech vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy digitális megoldásaival időt és pénzt takarítson meg közel 700 ezer ügyfele számára. Az ügyvédi és a jogi követeléskezelés megoldásokhoz hasonlóan a közelmúltban elindított digitális faktoring szolgáltatás is arra hivatott, hogy a vállalkozók minél nagyobb anyagi biztonságban tudhassák magukat. "Ha segítünk a számla kiállításában, akkor segítsünk abban is, hogy az ügyfeleink a számlájuk ellenértékét megkapják. Az új szolgáltatás a fizetési felszólítástól szükség esetén a végrehajtásig kíséri el a vállalkozókat" - nyilatkozta Ángyán Balázs.

A Számlázz.hu úgy szeretné támogatni a követeléskezelést, hogy közben a lehető legkevesebb stressznek tegye ki az ügyfeleit. "Sokak számára feszültséget jelent a helyzet kezelése, az adós felszólítása, majd a jogi lehetőségek feltérképezése, ügyvéd keresése. A Payee-vel közösen, fél év alatt kifejlesztett rendszer egyetlen gombnyomással útjára indítja a folyamatot. Ennek első lépcsője egy udvarias fizetési felszólítás, majd az ügyvédi levél, végül pedig a fizetési meghagyás, illetve annak végrehajtása lesz. Az ügyfélnek egyetlen percet sem kell ügyvédi irodában töltenie" - mondta el Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője.

Augusztustól az évi több mint 100 millió számlát kezelő, idén 18 éves Számlázz.hu minden ügyfele hozzáférhet az új szolgáltatáshoz, amely alapjaiban változtathatja meg a követeléskezelés intézését Magyarországon.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!