mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tuti tippek egy forró éjszakához (x)
2024-06-14 09:30 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Izgalmas éjszakára vágysz a szürke hétköznapokban? Vagy csak feldobnád az unalmasnak tűnő együttléteket? Esetleg megvadítanád a párodat egy extra csábító látvánnyal? A csábítás bizony művészet.

A művész fegyverének hatékonysága pedig a tökéletes választáson múlik. A megfelelő fehérnemű, például egy szexharisnya gondoskodhat arról, hogy emlékezetessé tegyen egy unalmas hétfő estét, vagy éppen péntek este induljon a maraton.

Megmutatjuk neked, hogy mire bukkantunk a lehetőségeket keresgélve. Garantáltan olyan fűszert tudsz vinni az együttlét pillanataiba, amiket imádni fogsz. És nem csak te, hanem a párod is. Tarts velünk, és biztos, hogy találsz majd magatoknak egy kis kalandot.

Válaszd az alul nyitott harisnyanadrágot

A harisnyára sokan úgy gondolnak, mint egy egyszerű ruhadarabra, pedig az OKÉ szexharisnya választéka sokkal többet tartogat neked. Nem is gondolnád, hogy egy ilyen kiegészítővel az elegancia és az érzékiség kombinálható.

Választhatsz olyan kivitelt, ami combfix hatású vagy erős derékpánttal rendelkezik. Mindenesetre mindegyik darab képes arra, hogy az éjszakákat felpezsdítse, amire másnap is pironkodva gondolsz vissza. Mivel alul teljesen nyitott, így nem kell levenned sem, ami még izgalmasabbá teszi az együttlétet.

A finom és vékony anyaghasználatnak köszönhetően tökéletesen kiemeli az alakodat, hogy még csábítóbb lehess, amikor viseled. Ráadásul több méretben is kaphatóak ezek a harisnyanadrágok, így biztos, hogy találsz magadnak megfelelőt.

A merészebbek választása az alul nyitott szexoverall

Ha ez még nem lenne elég, akkor bátran válassz olyan fehérneműt, ami egy teljes overál, viszont ugyanúgy nyitott alul. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a kivitel nem egy egyszerű harisnyanadrág.

Ez testharisnya! Amivel garantált, hogy a párod tekintete azonnal rád tapad. Egy-egy ilyen darab sokat sejtető, de mégis leheletfinoman takar, így igazán izgalmas látványt nyújt. Az is elmondható, hogy a testharisnyák puha tapintású és extrém rugalmas anyagból készülnek.

Egy ilyen szexi fehérneműben tuti a siker, mert egyetlen férfi sem lesz képes ellenállni a szeretett nőnek, aki ezt viseli. Ráadásul az OKÉ csapata gyönyörű díszdobozban és diszkrét csomagolással juttatja el hozzád a szexi fehérneműt, akár már másnap. Így a kíváncsi tekintetektől sem kell tartanod.

Miért válassz szexharisnyát?

Elsősorban az elegancia és az érzékiség különleges ötvözete egyesül egy ilyen erotikus ruhadarabban. Kifinomult, de ugyanakkor merész választás - lehet akár az alul nyitott szexharisnya, vagy akár a szexoverall.

Az említett webáruház pedig garantálja neked a prémiumminőséget, aminek köszönhetően hosszú ideig élvezhetitek a kedvenced viselését. A többféle méret adott, ezért tudsz a te alkatodra valót találni.

Ahhoz, hogy átélhesd az érzékiség legmagasabb fokát, már csak meg kell látogatnod azt a webáruházat, ahol kedvedre válogathatsz a kínálatban.További hírek:


Emission Share (ESH%)

Alfa együttható

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!